Duitse wegenwacht heeft de minste pech

88 Views

Duitsland heeft dit jaar het Europees Kampioenschap wegenwacht gewonnen. Slovenië eindigde op de tweede plaats en Oostenrijk werd derde. Het EK vond plaats in Utrecht.

Het team moest net als achttien andere ploegen vier missies uitvoeren. Hieruit werd door de jury bepaald wie deze taken het beste, probleemloos oploste. Communicatie met de klant woog daarbij net zo zwaar als de technische vaardigheden bij het verhelpen van een storing. Nederland was al twee jaar achter elkaar regerend kampioen, maar omdat ze dit jaar trainers leverden mocht het niet meedoen om de prijzen.

In onderstaande video wordt verduidelijkt hoe het EK wegenwacht in elkaar steekt:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *